FAQ

 
 
 
  • Hur hittar jag rätt storlek? 

 

För att vara att säker på att du får rätt storlek på ditt armband, mät din handleds omkrets med ett måttband och välj sedan den storlek som bäst stämmer överens med ditt handledsmått.

Obs. Om du ligger precis på gränsen mellan två storlekar rekommenderar vi att du väljer den mindre storleken om du önskar en tightare passform. Om du önskar en lite lösare passform rekommenderar vi att du väljer den större storleken.

Handledsmått mellan:  

                    

16-17 cm = S

17-18 cm = M

18-19 cm = L

19-20 cm = XL

Inget måttband? Videon nedan visar hur du gör om du endast har en tumstock 

  • Hur lång tid tar det innan jag får mitt armband?

Vi strävar alltid efter att leverera armbanden så snabbt som möjligt. Om produkten finns i lager är leveranstiden normalt 1-4 arbetsdagar, om den ej finns i lager kan det ta 2- 3 veckor. Om ditt armband inte blivit levererat inom 3 arbetsdagar ber vi dig att kontakta oss via vårt kontaktformulär.

  • Hur gör jag om jag vill returnera mitt armband?

 

 

För att returnera armbandet ber vi dig att kontakta oss (inom 14 dagar) via vårt kontaktformulär . Skriv om du önskar att byta till en annan färg eller storlek, eller om du önskar pengarna tillbaka. En förutsättning för fri retur är att armbandet är oanvänt, armbandet returneras inom 14 dagar samt att kuvertet som varan levererades i är sparat eftersom det återanvänds vid retur. Observera att fri retur endast gäller för kunder inom Sverige.  

 

  • Hur mycket kostar frakten?

Standardfrakt är gratis. Om du väljer ett Rek brev som går att spåra tillkommer en fraktkostnad på 82kr. Observera att vid retur återbetalas inte eventuellt rek.

  • Vilka betalningsmetoder erbjuder ni?

Du kan betala med Swish eller med de flesta kredit och betalkorten.