Integritetspolicy

 

 

Vi på Valence värnar om våra kunders personliga integritet och strävar därför mot att följa gällande regler och lagar (GDPR) och spara all personlig information på ett säkert sätt, utan tillgång för obehöriga. Du som kund och webbplatsbesökare har alltid rätt att veta vilken information vi lagrar om dig, varför vi lagrar den och hur vi lagrar den. Du har när som helst rätt att raderas ur vårt system (med viss begränsning enl. bokföringslagen). Du har när som helst rätt att få ett utdrag av all information som Valence har om dig.
 

Vi är ansvariga för hur dina personuppgifter behandlas, om du har några frågor gällande dina personuppgifter ber vi dig kontakta oss via kontaktformuläret här på hemsidan.

 

Vilken information sparar vi?

 

Vi på Valence jobbar aktivt med att förbättra upplevelsen för våra besökare genom att anpassa webbsida och annonsinnehåll utifrån våra besökare. För att göra detta på ett effektivt sätt använder vi cookies, Google Analytics och Facebook pixel. Information som sparas om dig när du besöker vår hemsida är följande:

 

 • Uppgifter kring plugin-program för webbläsare

 • Lokal tidszon

 • Datum och tid besökares begäran (t.ex. när hemsidan besöktes och stängdes ner)

 • Språkinställningar

 • Hänvisande webbplats

 • Typ av enhet (t.ex. dator eller smartphone)

 • Skärmstorlek, skärmens färgdjup och systemtypsnitt

 • Typ av webbläsare

 • Ålder & kön

 • Längd på webbplatsbesök

 • Antal besökta sidor


 

Vid ett eventuellt köp hos oss lagras endast de uppgifter som krävs för att fullfölja köpet och leverera produkten. Personuppgifter som tas vid köp är:
För- och efternamn, adress, mobilnummer, emailadress. Valence lagrar dess uppgifter i 7 år enligt skattemyndighetens krav på 7-års lagring av bokföringen.
Dessa uppgifter lämnas ej ut till tredjepart annat än de som nämns i punkterna nedan:

* Vid köp via Stripe delas dina uppgifter där (inklusive kortinformation)
* Vid betalning via Paypal delas dina uppgifter där (inklusive kortinformation)
* Vid swishbetalning lagras ditt mobilnummer och eventuellt meddelande som du lämnar.

För att leverara varan till dig använder vi Postnord, som vid leverans får tillgång till ditt för- och efternamn och din adress.

Om du valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev nyhetsbrev får vi tillgång till ditt för- och efternamn samt din emailadress. Du kan närsomhelst välja att avsluta prenumerationen genom att klicka på länken som finns i nyhetsbrevet.


 

 

Varför lagrar vi information om dig?

 

Syftet med att lagra information om dig vid köp hos oss är för att fullfölja köpet och leverera produkten. Syftet med kakor, Google analytics och Facebook pixeln är för att optimera webbsida och annonsinnehåll. Vi lagrar aldrig mer information än nödvändigt.

 

 

 

 

 

Hur lagrar vi den?

 

Vår hemsida är skapad genom Wix.com som tillhandahåller oss samtliga tjänster på hemsidan (undantag för Swish som är en offline betalningsmetod, direktkopplad till företages bankkonto). All data som vi lagrar om dig vid ett eventuellt köp (se ovan) sparas i Wix databas, som vi har möjlighet att göra utdrag från vid behov. Om du handlat hos oss sparas uppgifter om din order, ditt för- och efternamn, adress, telefonnummer och emailadress även tillsammans med bokföringen i 7år enligt bokföringslagen. Uppgifter som är kopplade till dig när du besöker vår hemsida (se punkter ovan) är lagrade i Google Analytics, dessa uppgifter går ej att koppla till en specifik person.