K  mpassen

Om att gå sin egen väg

Att gå sin egen väg och göra det man vill i livet är ofta svårt, det kräver att man fattar ett beslut om att kanske avvika från vad normen och omgivningen förväntar sig. Det handlar om att

 

 

 fatta beslut kan vara allt från att välja om du ska påbörja din tioåriga forskarutbildning, om du ska gå på gymmet eller om du ska ligga kvar i soffan och äta chips, om du ska starta det där företaget, ringa det där samtalet eller söka det där jobbet. Stora som små, oavsett vilket fastnar vi alla i olika typer av beslut varje dag. Storleken på besluten spelar ingen roll, vad som är viktigt är att ta ett beslut och gå vidare. Hur ska man veta liksom? Vad som är rätt? När man fastnar i det där tänket ”jag kommer starta det där företaget, börja den där utbildningen, söka det där jobbet, bara jag blir tillräckligt säker på att allt blir som jag tänkt mig. Grejen är att man inte blir säker, för att veta måste man testa. Man måste ta sig över tröskeln och sätta bollen i rullning.

 

Här är en guide som är till för att hjälpa dig att fatta välgrundade långsiktiga beslut. Kom ihåg att detta endast är tips och råd om hur man kan förhålla sig till ett problemområde och inget facit som funkar på alla människor i alla tillfällen. Förhoppningsvis kan det hjälpa dig att komma vidare mot nya spännande områden i ditt liv.

Support

Menu

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram
4.5 150 people love this

© ViljaofSweden 2019 | Org 969785-0973